Tel.číslo:

+420 2 100 231 54

Email:

info@vipnaramky.cz

Zákaznický servis:

od Po do Pá: 8:00 - 15:00

Při objednávce nad 2000 Kč bez DPH doprava po ČR zcela zdarma!

Naše produkty

Informace

TOP výrobky

Certifikát

SSL Certificate
Blog

EXTRA ZABEZPEČENÍ VE 2 KROCÍCH - S NÁRAMKEM

Wristfield
14.07.2022 10:43
EXTRA ZABEZPEČENÍ VE 2 KROCÍCH - S NÁRAMKEM

Jak můžete pomocí náramku dosáhnout vyšší bezpečnosti? Primární funkcí našich náramků je samozřejmě bezpečný přístup a/nebo identifikace. Tímto způsobem je vaše akce zcela bezpečná, protože naše náramky jsou nepřenosné (s výjimkou silikonových náramků a plastových výrobků s plastovými uzávěry). Nejsou pružné, takže náramek zůstává stabilní (časový interval závisí na výrobku) ve stavu, v jakém jej hosteska při vstupu nasadí na zápěstí. 

Společnost Wristfield neposkytne žádné informace týkající se designu, barvy nebo typu náramků nikomu jinému než osobě, která zadává objednávku.

Pokud se stále obáváte, že by vám náramky mohl někdo padělat (např. větší festivaly nebo exkluzivní akce), druhým krokem je pořídit si na náramky UV potisk spolu s běžným potiskem!

Náramky lze potisknout stejnými nebo různými vzory pro oba potisky. UV potisk není viditelný ani v přirozeném či umělém světle, takže uživatel náramku nepozná, že je na náramku další potisk. Platnost náramků můžete zkontrolovat pomocí přenosné UV lampy během několika sekund. . 

(Pokud nemáte speciální UV lampu, můžeme Vám pomoci s jejím pořízením.)

Díky těmto dvěma krokům bude zabezpečení Vašich náramků dokonalé a můžete se ujistit, že na Vaši akci nemohou vstoupit nepovolané osoby. Můžete se také ujistit, že Vaše náramky nebudou padělány. 


UV tisk má mnoho dalších výhod. Tyto náramky můžete použít také pro propagační účely nebo slosování o ceny. Pokud tisknete pouze určitý počet náramků s UV potiskem, můžete jednoduše zkontrolovat, kdo je vítězem. Vše, co potřebujete, je několik UV lamp, které zajistí potřebné světlo pro zviditelnění tisku. Tím, že jim dáte bezplatný vstup nebo jiné ceny, můžete je přimět, aby si náramky nechali až do vaší příští akce a ukázali tak všem svým přátelům, jak úžasné bylo, že vyhráli. Pravděpodobně také půjdou na další akci a pravděpodobně se svými přáteli, takže budete mít větší příjem z pití, jídla atd. Nechcete si nechat ujít skvělou příležitost, jako je tato, že?



Více informací o našich UV produktech najdete zde!