Vážení Zákazníci! Upozorňujeme, že náš zákaznický servis bude v období od 23.12.2022 do 1.1.2023 uzavřen!
Objednávky zadané v tomto období začneme zpracovávat 02.01.2023. Veselé Vánoce a šťastný nový rok!

Tel.číslo:

+420 2 100 231 54

Email:

info@vipnaramky.cz

Zákaznický servis:

od Po do Pá: 8:00 - 15:00

Při objednávce nad 2000 Kč bez DPH doprava po ČR zcela zdarma!

Naše produkty

Informace

TOP výrobky

Certifikát

SSL Certificate

Podmínky nákupu

Všeobecné smluvní podmínky
Ochrana osobních údajů
Všeobecné smluvní podmínky
Všeobecné obchodní podmínky

Pokud se chcete stát zákazníkem nebo aktivním uživatelem našeho internetového obchodu, přečtěte si pozorně naše smluvní podmínky a využívejte naše služby pouze v případě, že s nimi souhlasíte a považujete se jimi za vázané. Tento dokument se neukládá do spisu, uzavírá se pouze v elektronické podobě, nelze jej vyhledat a neodkazuje na kodex chování.

V případě jakýchkoli dotazů týkajících se fungování internetového obchodu, objednávání a doručování nás neváhejte kontaktovat na uvedených kontaktních údajích!

 

 Základní charakteristiky smlouvy lze definovat následovně:

- Popis údajů provozovatele
- Popis nabídky produktů a služeb, které lze zakoupit
- Zařazení nabízených produktů do kategorií
- Popis sortimentu nabízených produktů nebo služeb
- Informace o kategorii nabízených produktů
- Popis kroků objednání
- Popis způsobu platby za objednaný produkt / dodání
- Informace a informace o dodávkách do domu
- Informace o poplatcích za doručení
- Výzva k vyzvednutí balíčků
- Informace o záruce a záručních podmínkách
- Informace o právu na odstoupení od smlouvy
- Informace o tom, jak uplatnit právo na odstoupení od smlouvy
- Informace o správě dat
 

Údaje o provozovateli

- Název společnosti: WRISTFIELD Europe Kft.
- H-2225 Üllő, Kozma István utca 6. 1.
- H-1185 Budapest, Fráter Loránd utca 18.
- Daňové číslo: 25198845-2-43
- Daňové číslo EU: HU25198845
- Registrační číslo společnosti: 01-09-205554
- Vydávající soud, úřad pro doklady: Pestmegyei Bíróság
- Jazyk smlouvy: maďarština (smlouvy lze uzavírat pouze v maďarštině)
- Elektronický kontakt: info@vipnaramky.cz

 

Výrobky a služby, které lze zakoupit

Vystavené produkty je možné objednat pouze online s doručením domů, dále je možné si produkty vyzvednout osobně v naší centrále.

Nabízené produkty lze rozdělit do následujících kategorií:

- Tyvek náramky
- Vinylové náramky
- Šnůrky na krk a passy
- Textilní náramky
- Silikonové náramky
- Barevné náramky a náramky s čárovým kódem
- Trička
- Ostatní produkty
- Rozsvícené party tyčinky a náramky
- Dětské náramky
- Atd

Ceny uvedené u produktů nezahrnují DPH a ne vždy zahrnují náklady na doručení. Žádné další náklady na balení nebudou účtovány!

 

Informace o objednávce

Při nákupu je možné se registrovat. To je praktické, abyste příště nemuseli zadávat své údaje zvlášť, protože jsou uloženy pod vaším ID. Pokud se nechcete registrovat, můžete objednávku zadat i bez registrace.

 

Právní status grafických materiálů

Společnost Wristfield Europe Ltd. není povinna kontrolovat čistotu grafických materiálů, tj. zda je její partner oprávněn používat jím zaslané grafické materiály a loga. Zákazník je výhradně zodpovědný za jejich použití a zbavuje společnost Wristfield Europe Ltd. jakékoli odpovědnosti. Grafické materiály společnosti Wristfield Europe Ltd. jsou majetkem provozovatele a mohou být použity pouze s jeho písemným souhlasem. Pokud grafický materiál vytvořený provozovatelem porušuje autorská práva na základě grafických prvků zaslaných klientem, nese odpovědnost klient/zákazník.

 

Zpracování objednávek

Objednávky se vyřizují v pracovní dny od 9.00 do 16.00 hodin. Objednávku je možné zadat i mimo dobu uvedenou jako doba zpracování objednávky, ale pokud je objednávka zadána po pracovní době, bude zpracována následující den.

Náš zákaznický servis Vám vždy telefonicky nebo e-mailem potvrdí, kdy může Vaši objednávku vyřídit. Obrázky uvedené u výrobcích se mohou lišit od skutečných, v některých případech jsou ilustrační. Naše společnost nenese odpovědnost za neohlášené změny nebo opomenutí v technických specifikacích způsobené dodavatelem nebo z důvodů mimo jeho kontrolu.

 

Pokud jste si objednali výrobky s nápisem zašleme Vám vizuální návrh před zahájením výroby. Před zahájením výroby je nutné písemné schválení vizuálního návrhu (např. e-mailem). Opožděná platba nebo neodsouhlasení grafického náhledu může mít za následek poměrné zpoždění dodávky!

 

Vyhrazujeme si právo odmítnout jakoukoli nebo všechny zadané objednávky bez udání důvodu. Částečné plnění je možné pouze po dohodě se zákazníkem! V případě platby kupní ceny výrobku předem bude částka vrácena odesílateli. Po odeslání objednávky systém odešle oznámení o přijetí objednávky, které nepředstavuje potvrzení. Smluvní vztah vzniká až po potvrzení objednávky.

 

Proces objednávky

1. Vyberte produkt, který chcete objednat, nejprve kliknutím na kategorii, poté na výrobek a zadejte barvy a množství, které chcete objednat. Udělejte si nápis podle své potřeby, zaškrtnutím políčka za množstvím, určete barvu nápisu a upravte grafiku. 3. Klikněte na Koš, pokračujte v nakupování a opakujte kroky 1-2, nebo pokud jste dokončili nákup, klikněte na tlačítko Pokladna. 4. Vyzvedněte si balík na Vámi uvedené adrese! Pokud chcete požádat o doručení v konkrétní den, uveďte to do poznámky při objednávce. 6. Vaše objednávka bude potvrzena telefonicky nebo e-mailem a budou dohodnuty podrobnosti.

O případných chybách v přenosu dat nás můžete informovat na adrese info@vipnaramky.cz . Uvedení nesprávného telefonního čísla a/nebo e-mailové adresy nebo plné e-mailové schránky může zabránit tomu, abychom obdrželi Vaše potvrzení a kontaktovali Vás.

 

Jak zaplatit za objednaný produkt / doručení domů

Objednané produkty můžete zaplatit bankovním převodem, kreditní kartou, paypalem nebo na dobírku. Celková částka k úhradě bude zahrnovat všechny poplatky na základě shrnutí objednávky a potvrzovacího dopisu.

Faktura je součástí balíčku. Před doručením zásilky kurýrem ji prosím zkontrolujte, a pokud zjistíte jakékoli poškození výrobků, požádejte o sepsání protokolu a zásilku nepřebírejte. Následné stížnosti bez nahlášení nemůžeme přijmout!

Nabízíme možnost zaplatit hodnotu zásilky předem, v takovém případě je poplatek za doručení nižší.

 

Doručení domů, informace

Objednávky z našeho internetového obchodu vyřizuje General Logistics System, Fedex nebo smluvní kurýrní služba naší společnosti. Balíčky jsou doručovány v pracovní dny mezi 8:00 a 17:00. Pokud v tomto období nejste doma, je vhodné zadat jako doručovací adresu svou pracovní adresu (pokud je to možné). Kurýrní služba se pokusí o doručení dvakrát, zákazníkovi budou účtovány náklady na doručení nepřijatých balíků. Upozorňujeme naše partnery, že kurýrní služba je považována za 3. stranu, takže neneseme odpovědnost za případné zpoždění tím způsobené.

 

Ceny za doručení domů

Aktuální sazby naleznete na stránce Informace o platbě a dopravě.

 

Převzetí balíku

Pokud jste si zvolili dobírku, objednejte si požadované produkty pouze v případě, že jste schopni zaplatit kurýrovi při převzetí zásilky! V případě vrácených zásilek, které nebyly přijaty, budou zákazníkovi účtovány náklady na zpětné zaslání a zásilku budeme moci znovu zaslat pouze v případě, že bude zaplacena předem! Vezměte prosím na vědomí, že poplatek za doručení v plné výši (v případě náramků s nápisy ) za odeslané zásilky, které nebyly doručeny vinou zákazníka, bude účtován zákazníkovi, který je povinen zaplatit plnou cenu.

 

Záruka

Na výrobky se vztahuje záruční doba 2 roky, pokud jsou skladovány při teplotě od 5 do 24 stupňů Celsia. V případě vadných výrobků je prosím po předchozím upozornění vraťte do naší centrály. Pro další informace kontaktujte náš zákaznický servis.

  

Zrušení objednávky

Objednávku můžete zrušit písemně. Zrušení objednávky s jedinečným nápisem je možné pouze před zahájením výroby. Po obdržení potvrzení a zahájení výroby není možné u výrobků na zakázku odstoupit od smlouvy nebo ji zrušit.

V případě, že je nutné objednávku zrušit, musí být žádost podána písemně na kontaktní údaje našeho zákaznického servisu.

 

Právo na odstoupení od smlouvy

Spotřebitel má spotřebitel právo (dle § 1829 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) odstoupit od smlouvy bez uvedení důvodů a objednaný výrobek vrátit ve lhůtě 14 dnů ode dne uzavření smlouvy. V případě našeho obchodu je to 15 dní.

V případě uplatnění práva na odstoupení od smlouvy nemusí spotřebitel hradit žádné jiné náklady než náklady na vrácení výrobku, ale podnikatel může požadovat náhradu hmotné škody vzniklé v důsledku nesprávného používání nebo činností, které přesahují rámec posouzení shody.

Odstoupení od smlouvy musí být písemně oznámeno našemu zákaznickému servisu, kde lze dohodnout způsob vrácení, a výrobek(y) musí být vrácen(y) do provozovny na adrese 18, Fráter Loránd u., 1185 Budapest, 1185 Budapest.

V některých případech však spotřebitel právo na odstoupení od smlouvy nemá.

Jedná se o následující případy:

V případě produktu, jehož cena je závislá na pohybech a výkyvech na peněžním trhu, které společnost nemůže ovlivnit.

Byl vyroben na konkrétní přání spotřebitele podle jeho individuálních požadavků (např. označené výrobky).

V případě zvuku, obrázků nebo softwaru, pokud byl obal otevřen.

 

Společnost Wristfield Europe Kft. vrátí spotřebiteli kupní cenu výrobku ihned po jeho vrácení v souladu s nařízením vlády, nejpozději však do 14 dnů.

 

89/2012 Sb. Zákon občanský zákoník
Odstoupení od smlouvy

(1) Spotřebitel má právo odstoupit od smlouvy ve lhůtě čtrnácti dnů. Lhůta podle věty první běží ode dne uzavření smlouvy a jde-li o

a) kupní smlouvu, ode dne převzetí zboží,

b) smlouvu, jejímž předmětem je několik druhů zboží nebo dodání několika částí, ode dne převzetí poslední dodávky zboží, nebo

c) smlouvu, jejímž předmětem je pravidelná opakovaná dodávka zboží, ode dne převzetí první dodávky zboží.

(2) Nebyl-li spotřebitel poučen o právu odstoupit od smlouvy v souladu s § 1820 odst. 1 písm. f), může spotřebitel od smlouvy odstoupit do jednoho roku a čtrnácti dnů ode dne počátku běhu lhůty pro odstoupení podle odstavce 1. Jestliže však byl spotřebitel poučen o právu odstoupit od smlouvy v této lhůtě, běží čtrnáctidenní lhůta pro odstoupení ode dne, kdy spotřebitel poučení obdržel.

 

§ 1830

Pokud podnikatel umožňuje spotřebiteli odstoupit prostřednictvím vyplnění a odeslání vzorového formuláře pro odstoupení od smlouvy na internetových stránkách, potvrdí spotřebiteli bez zbytečného odkladu v textové podobě jeho přijetí.

§ 1831

(1) Odstoupí-li spotřebitel od smlouvy, zašle nebo předá podnikateli bez zbytečného odkladu, nejpozději do čtrnácti dnů od odstoupení od smlouvy, zboží, které od něho obdržel. Byla-li spotřebiteli již poskytnuta služba, není z toho podnikateli ničeho povinen s výjimkou ustanovení § 1834.

(2) Podnikatel může po spotřebiteli požadovat pouze úhradu nákladů stanovených tímto zákonem

§ 1832

(1) Odstoupí-li spotřebitel od smlouvy, vrátí mu podnikatel bez zbytečného odkladu, nejpozději do čtrnácti dnů od odstoupení od smlouvy, všechny peněžní prostředky včetně nákladů na dodání, které od něho na základě smlouvy přijal, stejným způsobem. Podnikatel vrátí spotřebiteli přijaté peněžení prostředky jiným způsobem jen tehdy, pokud s tím spotřebitel souhlasil a pokud mu tím nevzniknou další náklady.

(2) Jestliže spotřebitel zvolil jiný, než nejlevnější způsob dodání zboží, který podnikatel nabízí, vrátí podnikatel spotřebiteli náklady na dodání zboží ve výši odpovídající nejlevnějšímu nabízenému způsobu dodání zboží.

(3) Podnikatel uhradí spotřebiteli náklady spojené s vrácením zboží, jestliže neupozornil spotřebitele o povinnosti nést tyto náklady v souladu s ustanovením § 1820 odst. 1 písm. g).

(4) Odstoupí-li spotřebitel od kupní smlouvy, podnikatel není povinen vrátit přijaté peněžní prostředky spotřebiteli dříve, než mu spotřebitel zboží předá nebo prokáže, že zboží podnikateli odeslal.

§ 1833

Spotřebitel odpovídá podnikateli pouze za snížení hodnoty zboží, které vzniklo v důsledku nakládání s tímto zbožím jinak, než je nutné s ním nakládat s ohledem na jeho povahu a vlastnosti. To neplatí, pokud podnikatel nesdělil spotřebiteli informace podle ustanovení § 1820 odst. 1 písm. f).

 

Spotřebitel nemůže odstoupit od smlouvy

§ 1837

a) o poskytování služeb, jestliže byly splněny s jeho předchozím výslovným souhlasem před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy a podnikatel před uzavřením smlouvy sdělil spotřebiteli, že v takovém případě nemá právo na odstoupení od smlouvy,

b) o dodávce zboží nebo služby, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli podnikatele a k němuž může dojít během lhůty pro odstoupení od smlouvy,

c) o dodání alkoholických nápojů, jež mohou být dodány až po uplynutí třiceti dnů a jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávislých na vůli podnikatele,

d) o dodávce zboží, které bylo upraveno podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu,

e) o dodávce zboží, které podléhá rychlé zkáze, jakož i zboží, které bylo po dodání nenávratně smíseno s jiným zbožím,

f) o opravě nebo údržbě provedené v místě určeném spotřebitelem na jeho žádost; to však neplatí v případě následného provedení jiných než vyžádaných oprav či dodání jiných než vyžádaných náhradních dílů,

g) o dodávce zboží v uzavřeném obalu, které spotřebitel z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit,

h) o dodávce zvukové nebo obrazové nahrávky nebo počítačového programu, pokud porušil jejich původní obal,

i) o dodávce novin, periodik nebo časopisů,

j) o ubytování, dopravě, stravování nebo využití volného času, pokud podnikatel tato plnění poskytuje v určeném termínu,

k) uzavírané na základě veřejné dražby podle zákona upravujícího veřejné dražby, nebo

l) o dodání digitálního obsahu, pokud nebyl dodán na hmotném nosiči a byl dodán s předchozím výslovným souhlasem spotřebitele před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy a podnikatel před uzavřením smlouvy sdělil spotřebiteli, že v takovém případě nemá právo na odstoupení od smlouvy.

 

 

ONLINE PLATBA BARION

Online platby kreditní kartou se provádějí prostřednictvím systému Barion. Údaje o kreditní kartě nejsou předávány obchodníkovi. Poskytovatel služeb Barion Payment Zrt. je institucí pod dohledem Maďarské národní banky, číslo licence H-EN-I-1064/2013.

 

PAYLIKE ONLINE PLATBY

Paylike je bezpečný, jednoduchý a inovativní poskytovatel pro zpracování plateb kreditními kartami. Je poskytovatelem služeb PCI Level 1 a je ověřen společností Advantio, kvalifikovaným posuzovatelem bezpečnosti PCI (QSA).

Ochrana osobních údajů
Obecná ustanovení

Společnost WRISTFIELD EUROPE Ltd (dále: Společnost / Správce údajů) vydává toto oznámení o ochraně osobních údajů, aby stanovila ustanovení o zpracování osobních údajů shromážděných v souvislosti se službami, které poskytuje. Vydáním tohoto oznámení se společnost snaží zajistit zákonné zaznamenávání a správu činností zpracování údajů a odpovídající úroveň zabezpečení údajů.

 

Společnost se zavazuje chránit osobní údaje svých uživatelů a zákazníků a respektovat právo zákazníků na soukromí informací. Správce nakládá s osobními údaji důvěrně a přijímá veškerá bezpečnostní, technická a organizační opatření, aby zajistil nejvyšší možnou úroveň zabezpečení zpracovávaných osobních údajů. Správce údajů přijme vhodná opatření na ochranu osobních údajů před neoprávněným přístupem, změnou, zveřejněním, vyzrazením, výmazem nebo zničením a před náhodným zničením nebo náhodným poškozením.

 

Správce při vypracování těchto pravidel zohlednil zejména ustanovení zákona CXII z roku 2011 o právu na informační sebeurčení a svobodě informací (dále jen "informační zákon") a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/697 (dále jen "nařízení GDPR"; dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů").

 

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na všechny činnosti společnosti v oblasti zpracování údajů fyzických osob, zejména na činnosti zpracování údajů prováděné na jejích internetových stránkách (www.belepokarszalagok.hu). Toto oznámení vstupuje v platnost dnem zveřejnění na internetových stránkách společnosti, tj. 25. května 2018. Společnost si vyhrazuje právo jednostranně změnit Zásady ochrany osobních údajů bez předchozího upozornění uživatelů.

 

Správce údajů zpracovává pouze údaje poskytnuté uživateli nebo stanovené zákonem pro účely uvedené níže. V případě zpracování na základě dobrovolného souhlasu může uživatel tento souhlas kdykoli v průběhu zpracování odvolat. Rozsah zpracovávaných osobních údajů musí být přiměřený účelům zpracování a nesmí tyto účely přesahovat.

 

Správce neověřuje osobní údaje, které mu byly poskytnuty. Uživatel odpovídá za jím poskytnuté údaje, jejich přesnost a pravdivost. Správce údajů neodpovídá za škody vzniklé v důsledku nesprávně nebo úmyslně poskytnutých údajů, a to ani v případě, že si správce mohl být nesprávné povahy údajů vědom.

 

Osobní údaje mohou zpracovávat pouze oprávnění zaměstnanci správce údajů na základě ustanovení tohoto oznámení. Správce nepředává osobní údaje, které zpracovává, jiným třetím stranám než zpracovatelům údajů uvedeným v tomto oznámení. Zpracovatelé jsou oprávněni jednat pouze v souladu se smlouvou uzavřenou se správcem a pokyny, které od správce obdrží. Zpracovatelé mohou využívat další zpracovatele pouze se souhlasem správců údajů.

 

 

Totožnost správce

Název společnosti: WRISTFIELD Europe Kft.

Sídlo / korespondenční adresa: 1185, Budapest, Fráter Lóránd utca 18.

Registrační číslo společnosti: 13-09-198123

Daňové číslo: 25198845-2-13

E-mailová adresa: info@vipnaramky.cz

Telefonní číslo: +420 2 100 231 54

Pověřenec pro ochranu údajů

Společnost nejmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů. Správce údajů není orgánem veřejné moci ani subjektem s veřejnou odpovědností, jeho činnost nezahrnuje operace vyžadující systematické a rozsáhlé monitorování uživatelů a správce údajů nezpracovává citlivé údaje ani osobní údaje týkající se rozsudků v trestních věcech a trestných činů, a proto není povinen jmenovat pověřence pro ochranu osobních údajů.

Výkladová ustanovení

Osobní údaje: veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě (dále jen "subjekt údajů"); identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby;

Subjekt údajů (uživatel): jakákoli fyzická osoba, která je nebo může být přímo či nepřímo identifikována na základě konkrétních osobních údajů.

Souhlas: subjektu údajů jakýkoli svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev vůle, kterým subjekt údajů dává prohlášením či jiným zjevným potvrzením své svolení ke zpracování svých osobních údajů;

Zpracování:  jakákoliv operace nebo soubor operací s osobními údaji nebo soubory osobních údajů, který je prováděn pomocí či bez pomoci automatizovaných postupů, jako je shromáždění, zaznamenání, uspořádání, strukturování, uložení, přizpůsobení nebo pozměnění, vyhledání, nahlédnutí, použití, zpřístupnění přenosem, šíření nebo jakékoliv jiné zpřístupnění, seřazení či zkombinování, omezení, výmaz nebo zničení;

Správce údajů: fyzická nebo právnická osoba, orgán veřejné moci, agentura nebo jiný subjekt, který sám nebo společně s jinými určuje účely a prostředky zpracování osobních údajů; jsou-li účely a prostředky tohoto zpracování určeny právem Unie či členského státu, může toto právo určit dotčeného správce nebo zvláštní kritéria pro jeho určení;

Zpracovatel údajů: fyzická nebo právnická osoba, orgán veřejné moci, agentura nebo jiný subjekt, který zpracovává osobní údaje pro správce;

Incident v oblasti ochrany údajů: porušení zabezpečení, které vede k náhodnému nebo protiprávnímu zničení, ztrátě, změně nebo neoprávněnému poskytnutí nebo zpřístupnění přenášených, uložených nebo jinak zpracovávaných osobních údajů;

Webová stránka: webové stránky www.vipnaramky.cz provozované Správcem údajů a podstránky těchto webových stránek.

 

Služba(y): služba(y) provozovaná(é) Správcem a poskytovaná(é) Správcem, která(é) je(jsou) k dispozici na Webových stránkách.

Zpracovávané osobní údaje, právní základ, účel, doba trvání

Osobní údaje zpracovávané v souvislosti s registrací

Osobní údaje

Účel zpracování údajů

E-mail

Je nutný pro přihlášení k uživatelskému účtu, pro kontakt a pro udržování kontaktu.

Heslo

Vyžaduje se pro zabezpečený přístup k uživatelskému účtu.

Právní základ pro zpracování údajů

Právním základem pro zpracování osobních údajů poskytnutých při registraci je dobrovolný souhlas subjektu údajů.

Doba zpracování údajů

Údaje budou zpracovávány do odvolání souhlasu subjektu údajů nebo do podání žádosti o výmaz nebo do ukončení činnosti správce.

 

 

Uživatelský účet

Osobní údaje

Účel zpracování údajů

Příjmení, jméno

Je nezbytný pro navázání a udržování kontaktu a pro identifikaci uživatele.

E-mail

Je nutný pro přihlášení k Vašemu uživatelskému účtu, pro kontakt s Vámi a pro udržování kontaktu s Vámi.

Heslo

Vyžaduje se pro zabezpečený přístup k uživatelskému účtu.

Fakturační adresa

Nutné pro vystavení řádné faktury.

Tel.číslo

Nutné pro kontaktování a udržování kontaktu.

Doručovací adresa

Nutné pro dodání objednaného produktu.

Právní základ pro zpracování údajů

Právním základem pro zpracování osobních údajů uvedených v uživatelském účtu je dobrovolný souhlas subjektu údajů.

Doba zpracování údajů

Údaje budou zpracovávány do odvolání souhlasu subjektu údajů nebo do podání žádosti o výmaz nebo do ukončení činnosti správce.

 

Osobní údaje uvedené v kontaktním formuláři

Osobní údaje

Účel zpracování údajů

Jméno

Je nezbytný pro navázání a udržování kontaktu a pro identifikaci uživatele.

E-mail

Nutné pro kontaktování a udržování kontaktu.

Tel.číslo

Nutné pro kontaktování a udržování kontaktu.

Datum odeslání zprávy

Provedení technické operace.

IP adresa v době odeslání

Provedení technické operace.

Právní základ pro zpracování údajů

Právním základem pro zpracování osobních údajů uvedených v kontaktním formuláři je dobrovolný souhlas subjektu údajů.

Doba zpracování údajů

Údaje budou zpracovávány do odvolání souhlasu subjektu údajů nebo do podání žádosti o výmaz nebo do ukončení činnosti správce.

Osobní údaje potřebné pro objednání nebo doručení

Osobní údaje

Účel zpracování údajů

Fakturační jméno (jméno a příjmení)

Je nezbytný pro identifikaci odběratele, vystavení řádné faktury, jakož i vznik smlouvy, definici a úpravu jejího obsahu, sledování jejího plnění a vymáhání souvisejících nároků.

Fakturační adresa

Nutné pro vystavení řádné faktury.

Tel.číslo

Nutné pro zajištění doručení.

E-mail

Je to nezbytné pro kontaktování a udržování kontaktu s Vámi, jakož i pro potvrzení Vaší objednávky a pro zajištění doručení.

Jméno

Nutné pro dodání objednaného produktu.

Dodací adresa

Nutné pro dodání objednaného produktu.

Datum nákupu

Provedení technické operace.

IP adresa v době nákupu

Provedení technické operace.

Právní základ pro zpracování údajů

Doba zpracování osobních údajů je založena na smlouvě nebo v případě fakturačního jména nebo fakturační adresy na právním předpisu.

Doba zpracování údajů

Doba zpracování údajů – Zákon č. 110/2019 - Sb.Zákon o zpracování osobních údajů

Zpracovatelé údajů

Přeprava

Jméno zpracovatele údajů:

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Sídlo:

2351 Alsónémedi, Európa u. 2.

Registrační číslo společnosti:

Cg. 13-09-111755

Daňové číslo:

12369410-2-44

E-mail:

info@gls-hungary.com

Tel.číslo:

+36 (1) 802-0265

Zásady ochrany osobních údajů:

https://gls-group.eu/HU/hu/adatvedelmi-szabalyzat

Činnost prováděná zpracovatelem údajů:

Dodání a přeprava produktu(ů) objednaného(ých) subjektem údajů.

Rozsah údajů zpracovávaných zpracovatelem:

Jméno, doručovací adresa, telefonní číslo.

Na koho se to vztahuje:

Fyzické osoby, které žádají o doručení objednaného produktu (produktů) domů.

Účel zpracování:

Doručení objednaného produktu (produktů) domů.

Doba zpracování, lhůta pro vymazání údajů:

Trvá až do dodání objednaného produktu (produktů).

Právní základ pro zpracování:

Zákon č. 110/2019 - Sb.Zákon o zpracování osobních údajů

 

Online platba

Jméno zpracovatele údajů:

Paypal (Europe) S.A R.L. ET CIE, S.C.A.

Sídlo:

22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxemburg

Daňové číslo:

LU 22046007

E-mail:

dpo@paypal.com

Tel.číslo:

06-80-200-231

Zásady ochrany osobních údajů:

https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=hu_HU

Činnost prováděná zpracovatelem údajů:

Zpracování online plateb.

Údaje zpracovávané zpracovatelem:

Fakturační jméno, fakturační adresa, e-mailová adresa.

Na koho se to vztahuje:

Všechny fyzické osoby, které žádají o online nákup.

Účel zpracování:

Provádění online nákupů, potvrzování transakcí a kontrola zneužití za účelem ochrany uživatelů.

Doba zpracování, lhůta pro vymazání údajů:

Čas pro provedení online platby.

Právní základ pro zpracování:

Zákon č. 110/2019 - Sb.Zákon o zpracování osobních údajů

 

 

 

Účetní úkoly

Název zpracovatele údajů:

TENTÁLEN Kft.

Sídlo:

1188 Budapest, Dózsa György út 37.

Registrační číslo společnosti:

Cg. 01-09-366657

Daňové číslo:

12000681-2-43

Činnost prováděná zpracovatelem údajů:

Účetní úkoly a fakturace.

Údaje zpracovávané zpracovatelem:

Fakturační jméno, fakturační adresa.

Na koho se to vztahuje:

Všechny fyzické osoby, které žádají o online nákup.

Účel zpracování:

Elektronická fakturace/účetnictví.

Doba zpracování, lhůta pro vymazání údajů:

Doba zpracování údajů – Zákon č. 110/2019 - Sb.Zákon o zpracování osobních údajů

Právní základ pro zpracování:

Zákon č. 101/2000 Sb. - Zákon o ochraně osobních údajů

 

Tárhely szolgáltató

Název zpracovatele údajů:

Microsoft Corporation

Sídlo:

Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399

E-mail:

https://azure.microsoft.com/en-us/overview/sales-number/

Zásady ochrany osobních údajů:

https://www.microsoft.com/en-us/trustcenter/privacy/privacy-overview

Činnost prováděná zpracovatelem údajů:

Hosting, serverové služby.

Údaje které zpracovává zpracovatel

Síťová identita subjektu údajů: IP adresa jeho počítače a softwarové prostředí, které subjekt údajů používá, jakož i čas jeho návštěvy a adresa prohlížených stránek.

Na koho se to vztahuje:

Fyzické osoby navštěvující webovou stránku.

Účel zpracování:

Zajištění funkčnosti webové stránky.

Soubory cookie (cookies)

Soubory cookie se rozumí soubory nebo části informací, které jsou staženy z webové stránky internetovým prohlížečem uživatele a uloženy v jeho počítači. Soubory cookie shromažďují informace o návštěvnících webových stránek a jejich zařízeních a také si pamatují individuální preference návštěvníků, které jsou později použity.

Za účelem poskytování personalizovaných služeb umístí správce údajů nebo provozovatel webových stránek do počítače uživatele malý datový balíček, tzv. cookie, a při další návštěvě jej načte zpět, pokud s tím uživatel / subjekt údajů souhlasí. Pokud prohlížeč odešle zpět dříve uložený soubor cookie, má poskytovatel služby správy souborů cookie možnost propojit aktuální návštěvu uživatele s předchozími návštěvami, ale pouze s ohledem na svůj vlastní obsah. Soubory cookie proto usnadňují používání webových stránek tím, že zlepšují uživatelský komfort. Vzhledem k tomu, že údaje zaznamenané pomocí souborů cookie nelze spojit s osobními údaji, správce údajů nezpracovává pomocí souborů cookie žádné osobní údaje. Údaje jsou zpracovávány pouze pro statistické účely

Provozovatel webových stránek může umístit a analyzovat soubory cookie pouze tehdy, pokud návštěvník (subjekt údajů) udělí svůj souhlas ve zprávě, která se zobrazí při načtení webových stránek, a umožní tak analýzu. Právním základem pro zpracování je proto dobrovolný souhlas subjektu údajů. Pokud jde o dodatečný modul (plug-in) integrovaný do webové stránky, IP adresa subjektu údajů se nezaznamenává ani v případě, že jsou soubory cookie přijaty, a návštěva je v každém případě anonymizována.

 

Následující údaje jsou automaticky zaznamenány systémem správců údajů po přijetí souborů cookie:

 

  1. Název domény;
  2. Datum a čas návštěvy;
  3. Přihlašovací údaje;
  4. Kód odpovědi HTTP;
  5. Navštívené stránky;
  6. Vlastní nastavení stránky;
  7. Operační systém a číslo verze;
  8. Program prohlížeče a číslo verze;
  9. Rozlišení obrazovky;

 

Rozlišujeme následující typy souborů cookie:

Účelem souborů cookie relace je umožnit návštěvníkům procházet webové stránky správce údajů, plně a bezproblémově využívat jejich funkce a služby. Tyto typy souborů cookie jsou platné do konce relace (prohlížení) a po zavření prohlížeče se z počítače nebo jiného zařízení používaného k prohlížení automaticky vymažou.

Uložené/trvalé soubory cookie jsou soubory cookie, které se používají při každé návštěvě webu. Tyto trvalé soubory cookie se používají pro analytické účely a ukazují, kde se uživatel na webových stránkách pohyboval, jaké stránky a produkty navštívil a co dělal. V závislosti na době životnosti souboru cookie zůstává v počítači klienta. Mohou je využívat funkce, jako je Google Analytics. Tyto soubory cookie neobsahují žádné osobní údaje a nepoužívají se k identifikaci návštěvníka.

Soubor cookie můžete ze svého počítače vymazat nebo používání souborů cookie v prohlížeči zakázat. Soubory cookie můžete obvykle spravovat tak, že v prohlížeči přejdete do nabídky Nástroje/Předvolby, vyberete možnost Nastavení soukromí a poté možnost Soubory cookie nebo Soubory cookie. Zakázáním používání souborů cookie uživatel bere na vědomí, že bez souboru cookie nebude funkčnost stránek plně funkční. Pokud uživatel souhlasí s nastavením souborů cookie a následně je neodstraní, budou soubory cookie automaticky odstraněny po 180 dnech.

 

 

Google Adwords, Google Analytics, Facebook

Správce údajů používá na svých webových stránkách také soubory cookie třetích stran Google Analytics. Pomocí služby Google Analytics pro statistické účely správce shromažďuje informace o tom, jak návštěvníci používají webové stránky. Informace uložené v souborech cookie použije společnost Google k vyhodnocení toho, jak uživatel webové stránky používal, a k tomu, aby provozovateli webových stránek poskytla zprávy o aktivitě na webových stránkách. Tyto údaje budou použity ke zlepšení webových stránek a uživatelského komfortu. Tyto soubory cookie také zůstanou v počítači nebo jiném zařízení a prohlížeči návštěvníka, dokud nevyprší jejich platnost nebo dokud je návštěvník nesmaže. Doba platnosti souborů cookie generovaných službou Google Analytics je omezena na 24 měsíců.

Ukládání souborů cookie můžete zabránit příslušným nastavením prohlížeče, ale v takovém případě možná nebudete moci využívat všechny funkce webových stránek v plném rozsahu. Shromažďování a zpracování údajů o vašem používání webových stránek, včetně vaší IP adresy, můžete společnosti Google zabránit stažením a instalací doplňku prohlížeče, který je k dispozici na tomto odkazu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu.

Správce údajů provozuje tzv. remarketingovou reklamu prostřednictvím reklamních systémů Facebook a Google AdWords. Tito poskytovatelé mohou shromažďovat nebo přijímat údaje z webových stránek správce a jiných internetových stránek pomocí souborů cookie, webových majáků a podobných technologií. Tyto údaje používají k poskytování služeb měření nebo k cílení reklamy. Tyto cílené reklamy se mohou zobrazovat na dalších webových stránkách v partnerské síti Facebooku a Googlu. Remarketingové seznamy neobsahují žádné osobní údaje návštěvníků a nelze je osobně identifikovat.

Správce používá soubory cookie k zobrazování personalizované reklamy potenciálním uživatelům prostřednictvím společností Google a Facebook.

Další informace o zásadách ochrany osobních údajů společností Google a Facebook naleznete na stránkách https://policies.google.com/privacy a https://www.facebook.com/about/privacy/.

 

 

Práva subjektů údajů v souvislosti se zpracováním údajů

Svobodný přístup k informacím

Subjekt údajů může požádat o informaci, zda jsou jeho osobní údaje zpracovávány, a pokud ano, jaké osobní údaje správce zpracovává, na jakém právním základě, za jakým účelem, z jakého zdroje a po jakou dobu. Správce údajů zašle na žádost informace neprodleně, nejpozději však do 30 (třiceti) dnů, na poskytnutou e-mailovou adresu nebo na poštovní adresu, o kterou subjekt údajů požádal. Správce poskytuje informace ve stručné, transparentní, srozumitelné a jasné formě.

 

Právo na opravu

Subjekt údajů může správce požádat o opravu nebo změnu svých údajů nebo o doplnění neúplných údajů. Správce údajů neprodleně, nejpozději však do 30 (třiceti) dnů, přijme opatření na základě takové žádosti a zašle informace o změně údajů na poskytnutou e-mailovou adresu nebo na poštovní adresu požadovanou subjektem údajů.

 

Právo na vymazání dat

Subjekt údajů může požádat o výmaz údajů, které se ho týkají, Pokud subjekt údajů odvolá svůj souhlas s údaji zpracovávanými na základě právního základu souhlasu, zpracovávané osobní údaje budou vymazány. Správce údajů neprodleně, nejpozději však do 30 (třiceti) dnů, přijme opatření k výmazu údajů a zašle informace o výmazu údajů na poskytnutou e-mailovou adresu nebo na poštovní adresu, o kterou subjekt údajů požádal.

Osobní údaje subjektu údajů vymažeme také v případě, že zpracování je protiprávní, pokud účel zpracování pominul, pokud jsou neúplné nebo nepřesné a nelze je zákonným způsobem opravit, pokud výmaz nevylučuje zákon, nebo pokud uplynula zákonná lhůta pro uložení osobních údajů nebo pokud to nařídil soud nebo komisař pro ochranu osobních údajů.

 

Právo na omezení zpracování

Subjekt údajů může správce požádat o omezení zpracování v jednom z následujících případů:

  1. subjekt údajů popírá přesnost osobních údajů, v takovém případě se omezení vztahuje na dobu, která správci umožňuje přesnost osobních údajů zkontrolovat;
  2. zpracování údajů je protiprávní a subjekt údajů nesouhlasí s výmazem údajů a namísto toho požaduje omezení jejich používání;
  3. správce již osobní údaje nepotřebuje pro účely zpracování, ale subjekt údajů je požaduje pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků;
  4. subjekt údajů vznesl námitku proti zpracování; v takovém případě omezení platí po dobu, dokud se nezjistí, zda oprávněné důvody správce převažují nad oprávněnými důvody subjektu údajů.

 

Právo na přenositelnost údajů

Subjekt údajů má právo získat osobní údaje, které se ho týkají a které poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a právo předat tyto údaje jinému správci.

 

Právo vznést námitku proti zpracování

Subjekt údajů má právo vznést námitku proti zpracování. Správce údajů námitku přezkoumá v co nejkratší možné lhůtě od data žádosti, nejpozději však do 15 dnů, a rozhodne o její oprávněnosti. Rozhodnutí se oznámí osobě, která podala žádost, e-mailem nebo poštou na adresu požadovanou subjektem údajů.

 

 

 

Možnosti vymáhání v souvislosti se správou údajů

Subjekt údajů může zasílat veškeré žádosti týkající se jeho práv uvedených v předchozím bodě nebo stížnosti týkající se zpracování na výše uvedenou poštovní nebo e-mailovou adresu společnosti.

 

Subjekt údajů může v případě porušení svých práv podat žalobu proti správci údajů nebo jeho činnosti. Soud rozhodne o věci mimo pořadí. Soud je příslušný k projednání věci. Soud jedná z moci úřední. Příslušným soudem je soud v místě, kde je správce usazen, ale žaloba může být podle volby subjektu údajů podána také u soudu v místě, kde má subjekt údajů bydliště nebo sídlo.