Tel.číslo:

+420 2 100 231 54

Email:

info@vipnaramky.cz

Zákaznický servis:

od Po do Pá: 8:00 - 15:00

Při objednávce nad 2000 Kč bez DPH doprava po ČR zcela zdarma!

Naše produkty

Informace

TOP výrobky

Certifikát

SSL Certificate
Blog

JAKÝ TYP NÁRAMKU JE PRO VAŠI AKCI VHODNÝ?

Wristfield
14.07.2022 12:04
JAKÝ TYP NÁRAMKU JE PRO VAŠI AKCI VHODNÝ?

Je důležité si uvědomit, že primární funkcí náramků je identifikace, která zajišťuje bezpečný vstup. Nicméně všechny události se liší. To platí i pro místo konání akce, počasí, dostupný rozpočet a počet účastníků. Níže Vám pomůžeme vybrat ideální náramek pro Vaši událost.

Náramek Tyvek: základním materiálem je papír vynikající kvality, který je voděodolný. Jedná se o nejekonomičtější a nejlevnější řešení. Na zápěstí vydrží v dobrém stavu 2-3 dny (pokud byl správně nasazen). Základní barvy jsou jednobarevné, ale lze na něj natisknout jakýkoli vzor nebo text. Lepicí povrch je určen pro jednorázové použití, což zajišťuje, že náramek NENÍ přenosný poté, co byl umístěn na zápěstí. Na tyto náramky můžete psát permanentními fixy, ale můžeme vyrobit i náramky s třpytivým, UV nebo fluorescenčním (svítícím ve tmě) potiskem.

Vinylový náramek: Jedná se o jeden z našich nejodolnějších náramků. Vřele ji doporučujeme klientům, kteří plánují delší akci (např. festival) nebo chtějí, aby náramky vydržely delší dobu. Tyto náramky lze po nasazení na zápěstí potisknout a NENÍ možné je přenášet, což zajišťuje bezpečnost a identifikaci při vstupu.

Textilní náramky: jsou nepostradatelným doplňkem pro vícedenní nebo delší festivaly. Pomocí digitálního tisku můžeme tyto náramky vytisknout plnobarevně s libovolnou grafikou podle vašeho výběru, nicméně objednávky nad 100 000 kusů lze z ekonomických důvodů i tkát, ale nejlepších vizuálních výsledků bezpochyby dosáhnete s digitálním tiskem. Na rozdíl od našich konkurentů tiskneme na hladké, měkké textilní materiály, nikoli na žebrované hrubé a drsné typy. Velikost náramku je plně přizpůsobitelná velikosti zápěstí pomocí všech 3 dostupných uzávěrů, kovových kroužků, plastových samozavíracích kroužků a plastových spon. Nejlepší zabezpečení poskytují kovové kroužky, které lze zajistit speciálními bezpečnostními svorkami distribuovanými naší společností a není možné je sejmout nebo přenést na jinou osobu, aniž by došlo k viditelnému poškození materiálu náramku. Velmi oblíbené a časté jsou také plastové kroužky, které lze připevnit pouhým dostatečným přitažením na zápěstí a zoubky uvnitř kroužku zabrání jeho sundání. Pro tyto kroužky není potřeba žádné další speciální vybavení a sejmutí kroužků nebo přenesení náramků vyžaduje velké úsilí. Tyto náramky můžeme vytisknout velmi rychle během několika dnů, a to výhradně v České republice.

Silikonový náramek: Tento produkt je primárně doporučován pro reklamní účely, protože je trendy a nosit můžou, jak dlouho chtějí. Existuje nespočet způsobů, jak udělat svůj reklamní produkt jedinečným. Může být barevný, ražený nebo dokonce rytý. Navíc je můžete dokonce vyplnit barvami, a tak získat velmi zvláštní výsledek. Nedoporučujeme je používat k identifikaci nebo vstupu, protože jsou přenosné.

Chcete-li se o našich náramcích dozvědět více, napište nám e-mail nebo nám zašlete žádost o bezplatný vzorek!